icon

Lokalizacja

Kraków, ul. Krakowska 4
Tel. 12/422-81-41

Serwis telefonów w krakowie nie musi być drogi oto nasze konkurencyjne ceny

Opinie

Serwis telefonów od 18 lat

W branży  telefonii komórkowej działamy od roku 1998.  Lata bogatych doświadczeñ pozwalają nam zaoferować państwu usługi na najwyższym poziomie.

W naszym salonie w Krakowie przy ulicy Krakowskiej 4  zawsze mogą państwo uzyskać fachową i rzetelną pomoc. Zapraszamy też do nowootwartego punktu w Domu Handlowym Jubilat przy alejach Krasińskiego 1, oczywiście w Krakowie:-). 

Usługi serwisowe świadczone przez Prestige GSM  mają doskonałą renomę, o czym świadczy grono zadowolonych i powracających do nas klientów. Od lat utrzymujemy wysoki poziom napraw inwestując w najnowsze urządzenia serwisowe i pogłebiając naszą więdzę w dziedzinie serwisowania smartfonów.

Wszelkie prostsze operacje typu usuwanie blokad simlock, dogrywanie języków itp. wykonujemy na poczekaniu i samodzielnie bez zbędnych pośedników. Dzięki temu zawsze jesteśmy w stanie zaoferować najlepsze ceny i najwyższą jakość. Telefony oraz akcesoria sprzedawane u nas pochodzą od sprawdzonych dostawców. Cechują się najwyższą jakością oraz są przystępne cenową.

Zakup online jest możliwy przez nasz sklep internetowy na portalu Allegro.

Do Państwa dyspozycji jesteśmy także w każdą sobotę i niedzielę na giełdzie RTV przy ulicy Balickiej – stoisko nr. 392.

Zapraszamy i zachęcamy do współpracy z nami. Zespół Prestige GSM

Przeczytaj opinie o naszym serwisie:

Opinie o PrestigeGSM

PrestigeGSM
4.7
powered by Facebook
Zbigniew Święch
Zbigniew Święch
2017-09-17T09:14:40+0000
Zero zainteresowania klientem, gościu rozmawiając ze mną nawet na mnie nie popatrzył, wymiana baterii w Galaxy s6 miała trwać dwie godziny, po dwóch godzinach ten sam Pan zajmował się innym telefonem, mój miał zdjęty tylną klapke,i kolejne 20 minut w plecy. Bateria nadal trzyma krótko, jak na oryginał za 200zł zdecydowanie za krótko, na pewno tak tego nie zostawię.
Daniel Kasprzyk
Daniel Kasprzyk
2017-03-21T20:50:15+0000
Kazimierz mi wiecznie nie po drodze gdyż mieszkam i pracuje w inne części miasta i zawsze mi tam nie po drodze ale po 2 tygodniowym czekaniu na wymianę wyświetlacza w Samsung s7 edge w serwisie nieopodal moja cierpliwość się skończyła i umówiłem się na usługę ekspresową na krakowskiej. Wymiana trwała mniej więcej tyle ile jęczał poprzedni serwisant jak to ciężko zdobyć części jak to ciężko rozkleić telefon że klapka może pęknąć... Wykupiłem bilet w parkomacie na 20 minut i to wystarczyło. REWELACJA
Anna Katarzyna
Anna Katarzyna
2017-01-25T16:34:29+0000
Szybka diagnoza, bardzo szybka naprawa i przystępne ceny a do tego miłe podejście do Klienta. W razie problemów ze sprzętem gsm na pewno polecam to miejsce. Pozdrawiam
Michał Pikul
Michał Pikul
2017-01-20T19:54:59+0000
Bardzo dobre podejście do klienta. Panowie pomogą zawsze, też po naprawie np jak w moim przypadku gdy trzeba było ponownie coś naprawićw ramach gwarancji oraz udzielają cennych wskazówek. Naprawa w mniej niż godzine.Polecam gorąco.
Piotr Matuszkiewicz
Piotr Matuszkiewicz
2016-12-16T07:47:40+0000
Solidna firma. Kilkukrotnie korzystałem z ich usług i za każdym razem byłem w pełni zadowolony. Zdecydowanie polecam!
Mariusz Tatuaż
Mariusz Tatuaż
2016-12-06T11:01:46+0000
Profesjonalne i żetelne wykonanie usługi. Pan nie szukał zarobku tylko robił wszystko żeby jak najtaniej uratować mój telefon. Polecam !!!
Dominika Zych
Dominika Zych
2016-11-30T14:30:14+0000
Agata Miodek
Agata Miodek
2016-11-28T21:31:16+0000
Michał Szczyrbak
Michał Szczyrbak
2016-10-20T21:01:28+0000
Mistrzostwo ! Bateria wymieniona na miejscu w dosłownie 5 minut (Z1 Compact) Wszystko na moich oczach więc nie ma mowy o "kocie w worku". POLECAM !
Łukasz Misiura
Łukasz Misiura
2016-09-14T14:40:09+0000
super szybka i miła obsługa
Patrycja Kopa-Zgoda
Patrycja Kopa-Zgoda
2016-09-06T07:32:53+0000
Joanna Kasperczyk
Joanna Kasperczyk
2016-08-05T07:01:24+0000
Bardzo szybki, miły i profesjonalny ratunek dla telefonu.
Iwona Legutek
Iwona Legutek
2016-07-17T11:40:24+0000
Sony xperia U dotyk wymieniony na poczekaniu, a moja xperia Z zalana i nie działająca wymieniona i zrobiona w 100% z dodatkową gwarancja, ! Szukałam pomocy w wielu serwisach ale to oni stanęli na wysokości zadania ! Polecam wszystkim !
Wojciech Put
Wojciech Put
2016-06-28T16:28:14+0000
Krótko i na temat , polecam !!
Embeat Mbt
Embeat Mbt
2016-06-16T22:13:05+0000
Korzystałem z usługi wymiany baterii w telefonie Samsung Galaxy S6 Edge. Montaż baterii trwał około 30 minut, bateria oryginalna trzyma jak należy. Telefon wygląda jakby nigdy nie był rozklejany. Pełen profesjonalizm.
Maciek Lipka
Maciek Lipka
2016-06-02T11:25:15+0000
Szybko, fachowo i miło
Kasia Ko
Kasia Ko
2016-05-24T08:37:06+0000
Krótkie terminy, fachowa obsługa, polecam!!!
Kamila Kiełkowicz
Kamila Kiełkowicz
2016-04-27T10:23:48+0000
Nie umawiałam się wcześniej na konkretny termin, a bateria w Xperia Z została wymieniona na poczekaniu, wszystko szybko, sprawnie, bardzo polecam.
Pawel Wu
Pawel Wu
2016-03-11T08:08:27+0000
NIE POLECAM WYMIANY BATERII W IPHONIE 5 W TYM SERWISIE PONIEWAŻ W CENIE 150 ZŁ WCALE ORYGINALNEJ NIE DOSTANIEMY A TYLKO ŚREDNIO DOBRY ZAMIENNIK WYGLĄDAJĄCY JAK ORYGINAŁ MOWA O BATERII W IPHONIE 5 , 2 GWIAZDKI ZA CHĘĆ POMOCY I WYMIANY BATERII NA 2 SZTUKĘ "ORG" LECZ BYŁO BEZ ZMIAN , BRAK CYKLI ŁADOWAŃ PO NAŁADOWANIU > 100% A TAKŻE STATYSTYK W % ILE CO POBIERA PRĄDU W JAKIM %. WYMIENIŁEM SAM NA WŁASNĄ RĘKĘ JEST TO ZAMIENNIK , PO 3 PEŁNYCH ŁADOWANIACH I WYTRZYMUJE 6.5 H , POKAZUJE STATY W % I CYKLE NABIJA Z KAŻDYM NAŁADOWANIEM , A NIE 4 - 5 H JAK TO BYŁO Z WASZĄ BATERIĄ "ORG"
Sonia Chłosta
Sonia Chłosta
2016-02-08T13:09:31+0000
Przemysław Zgoda
Przemysław Zgoda
2016-02-05T13:35:28+0000
Famiś Fameo
Famiś Fameo
2015-11-27T19:51:30+0000